Портативний раманівський аналізатор TruScan™ G3 від Thermo Fisher Scientific використовує перевірений в лабораторії метод раманівської спектроскопії для швидкої ідентифікації матеріалів, що дозволяє знизити витрати на відбір зразків і збільшити товарообіг. Інтуїтивно зрозумілий принцип неруйнівного відбору проб дозволяє швидко перевіряти широкий спектр хімічних сполук у герметичній упаковці, мінімізуючи ризик забруднення та опромінення. 

Аналізатор TruScan™ G3 побудований на основі найсучаснішої оптичної платформи в поєднанні з перевіреним на практиці вбудованим хемометричним модулем. Запатентований багатовимірний спосіб аналізу забезпечує найефективнішу ідентифікацію матеріалів – з двома варіантами спектральної попередньої обробки, які легко використовувати в складних умовах відбору зразків. 

TruScan™ G3 є наступним поколінням в лінійці приладів TruScan™ від Thermo Fisher Scientific, розроблених спеціально для фармацевтичного ринку. Основні можливості включають відповідність 21 CFR 11 з міткою часу і збереженням даних користувача, а також зручна ручна ідентифікація в точці отримання завдяки запатентованому алгоритму p-value від Thermo Fisher. 

Портативний раманівський аналізатор TruScan™ G3 був розроблений з додатковими ергономічними і функціональними можливостями. Знімний зонд дозволяє користувачеві зручно сканувати хімічні речовини безпосередньо в мішках або пляшках, без попереднього відбору зразків перед аналізом. Ємнісний сенсорний екран забезпечує зручну навігацію по інтерфейсу в рукавичках або без них. Передача даних може здійснюватися бездротовим способом або через мережевий адаптер USB-C.

Користувачі застарілих приладів TruScan™ RM зможуть перенести методи ідентифікації безпосередньо в новий портативний раманівський аналізатор TruScan™ G3. Це забезпечує швидкий і безперешкодний спосіб уникнути необхідності відтворювати або розробляти нові методи для хімічних речовин,  що цікавлять, на приладі нового покоління. 

Портативний раманівський аналізатор Thermo Scientific™ TruScan™ G3 дозволяє співробітникам, які не мають технічних знань, швидко проводити ідентифікацію сировини без використання лабораторії, забезпечуючи лабораторну якість результатів у будь-яких умовах, включаючи склад або вантажний термінал. Більш детально читайте за цим посиланнями:

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: