Вивчення процесів зв’язування білків і кон’югації
Ключове значення при оцінці рецептури і її стабільності має агрегація білків, причому особливий інтерес з точки зору імуногенності, а отже, безпеки продукту викликають агрегати розміром від 100 нм до 1 мкм.
У Bettersizer для виявлення полідисперсності (розподілу розмірів) біофармацевтичних складів використовується динамічне світлорозсіяння (DLS), а ГПХ (GPC / SEC) розділяє присутні в зразках частки за розміром, дозволяючи кількісно визначити ступінь олігомеризації.
Вимірювання електрофоретичної рухливості (дзета-потенціалу) білків набувають все більшої популярності в дослідженнях білка і біофармацевтичних дослідженнях. Сьогодні визнано, що не тільки заряд молекули, але і електрофоретична рухливість визначає стабільність і поведінку білків в розчині.
Вимірювання заряду може дати цінну інформацію, яка допомагає контролювати ці взаємодії для прогнозування стабільності і збільшення терміну зберігання при розробці складів.