Розмір крапель у смакових емульсіях, що використовуються для безалкогольних напоїв

Розмір крапель у смакових емульсіях, що використовуються для безалкогольних напоїв

Виробництво бутильованих безалкогольних напоїв передбачає використання смакових емульсій. Ці емульсії повинні складатися з крапель однакового розміру, які запобігають агломерації або Оствальдівському визріванню, і те, і інше може спричинити небажані «кільцеві горловини» всередині пляшки або спричинити «розрив» емульсії. “Кільцеві горловини” можна виявити на початкових етапах, оскільки процес відбувається поступово.

Хоча існує ряд методів, що використовуються для встановлення середнього розміру крапель емульсій, вони непридатні для дослідження невеликих кількостей великогабаритного матеріалу, що спричиняє такий ефект. Навпаки, методи, пов’язані з розміром та підрахунком окремих частинок, такі як метод світлоблокування, підходять для цього типу аналізу, коли навіть невеликі кількості викидів враховуються та визначаються в процесі.

Зв’яжіться з нами для отримання додаткової інформації, або замовлення дослідження для Вашого продукту.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: