Новини і статті

Секрети вашого шоколаду

Комплект Mastersizer 3000 Chocosizer забезпечує швидкий і надійний аналіз розміру частинок шоколаду в рамках рутинного контролю процесів та в контролі якості готової продукції.

Стабільність дисперсії…..що важливо?

У більшості випадків стабільність суспензії необхідно підтримувати протягом усього терміну служби продукту.

Агрохімічний аналіз: аналітичні рішення для агрохімічної галузі

У більшості випадків стабільність суспензії необхідно підтримувати протягом усього терміну служби продукту.

Знайомство з ідеальним реометром для контролю якості

Малверн додав нову модель до серії Kinexus +, доповнивши наше тріо обертальних реометрів.

Калібрування лічильників частинок

Послуги з технічного обслуговування і калібрування лічильників частинок.